Vælg en side

Historie

Vind-Andersen since 2022

Ulrik Bo Vind-Andersen

Der er flere hundredetusinder certificerede konsulenter, der dagligt arbejder med personprofilanalyser og millioner af mennesker analyseres årligt i forhold til rekrutteringer og organisationer. Men ingen af alle disse konsulenter eller udbydere af testsystemer har kunnet give et svar på, hvorfor mennesker er, som vi er.

Med årene har det optaget mig en del. Jeg vidste, hvordan menneskers adfærd er – men ikke hvorfor. Jeg begyndte derfor at lede i fortiden og studere diverse forskningsresultater omkring evolutionen, biologi, menneskets forfædre mm. For at finde forklaringer på din og min adfærd endte jeg helt tilbage til det første liv på jorden i håbet om at finde en rød tråd fra fortiden og frem til din og min generation.

Kunne der afdækkes et ståsted, så vi kan forstå sammenhængene, reducere forundringen over vores eksistens og kunne der findes en rød tråd, så vi bedre kunne forstå andre mennesker, hvem vi selv er, vores fundament og fortid?

Undervejs fik jeg forståelsen, og det har resulteret i min model ”Evolutionens grundlæggende adfærdskilder.”

Disse kilder blev formet af overlevelsesvilkår for alle arter i evolutionens konkurrencemiljø. Alt hvad der kan relateres til mennesker udspringer fra disse adfærdskilder. Når du har forstået denne simple model, forstår du pludselig dig selv og din omverden!

Evolutionens Grundlæggende Adfærdskilder 

Bekæmper

SÆT MÅL – OG GÅ MOD DET

Manipulator

BLIV BEMÆR-KET – OG VALGT

BESKYTTER

PAS PÅ – OG BESKYT

TILPASSER

AFKOD – OG TILPAS

Disse fire elementer er i menneskeuniverset hvad grundfarver er i farveuniverset. Du har din egen helt unikke blanding af disse ”grundfarver”.
Masser af misforståelser mellem mennesker udspringer fra disse simple kilder. 
En af verdens mest anvendte adfærdsmodeller hedder DISC. Tusindvis af konsulenter og millioner af mennesker er blevet analyseret gennem årene med den model. Man vidste, at den virkede, men ikke hvorfor. Det er vores påstand, at vi med Evolutionens grundlæggende adfærdskilder i kombination med DISC analyserne får en ny og mere retvisende model, som kan forklares og som er dybt forankret i evolutionen.

Mennesker er enkle at forstå!

DET HANDLER OM.. 

at forstå dig selv –

så du kan stå fast, når andre trækker i dig  

at forstå de andre-så du bliver mere rummelig og mindre påvirket

at forstå dit samfund- og hvad det gør ved homo sapiens og dig

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at modtage spændende artikler & gode tilbud fra Vind-Andersen. 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!