Vælg en side

Om os

Hvis vi forstår os selv bedre og kan sætte os ind i andres adfærd, er det vores tese at forståelsen mellem mennesker vil give os længervarende relationer, bedre forhold, mere livskvalitet og ikke mindst, en god selvforståelse.

Ulrik Bo Vind-Andersen

Author & Certified Advisor

 

Jeg har siden 2005 som headhunter været så heldig at få lov til at afdække adfærd på tusindvis af mennesker og lære om motivation, drømme og håb. Jeg har trænet intensivt i at forstå mennesker, deres indre drivkraft, frygt mm. Det har medført masser af erfaringer omkring vores måde at indgå i nye strukturer og hierarkier i virksomheders organisationer på – og kendskab til hvilke konflikter, mennesker kan skabe uden selv at være bevidste om det eller kende årsagen til.

Maja Vind 

Sales Marketing Manager & Certified advisor 

 

Hele mit voksenliv har jeg haft store udfordringer med at finde ud, af hvem jeg er, hvad mit formål i livet skulle være og hvordan jeg bedst kunne være noget for andre. Efter at have arbejdet med ”Evolutionens Grundlæggende Adfærdskilder” har jeg fået bedre indsigt i andre menneskers adfærd og en bedre selvindsigt. Nu brænder jeg efter at hjælpe dig med komme igennem samme forløb. 

Mette-line Vind-Andersen

Accountant & Administration

 

Jeg sidder altid klar til at hjælpe dig med bestillingen af vores produkter, eller hvis du skulle have andre spørgsmål.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Send en besked her i kontaktboksen, så skal vi hjælpe dig hurtigst muligt.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at modtage spændende artikler & gode tilbud fra Vind-Andersen. 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!